Jeg har let ved det tunge

Efter en phd.-grad og seks år som kulturforsker med speciale i radiohistorie, valgte jeg i 2016 at sige min stilling op og blive tekstfreelancer på fuldtid. Med andre ord, hvor der før var radioteater og Gunnar Nu, er der i dag et hav af emner inden for mad-, kultur-, og rejseområdet.

Valget skyldes min tidligere erfaring som bl.a. tekstforfatter og skribent og en mangeårig madglæde. Den kommer til udtryk, når jeg tester opskrifter i privaten, orienterer mig bredt i tendenser og nyåbninger på madområdet, og hver eneste gang jeg tager en bid mad, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.

Derudover har jeg efterhånden også en del kunder inden for rejse-, kultur- og designverdenen, hvor jeg især leverer content til SoMe, blogs, web og printmaterialer.

Kombinationen af min akademiske og mere kommercielt orienterede fortid gør, at jeg med lethed kan kommunikere tunge emner til en bred målgruppe. Samtidig sætter jeg en dyd i at behandle kompleksiteten på en måde, så forskere og fagfolk føler sig hørt og forstået.

Hvis du derfor står med et budskab, det kræver indsigt og omhu at kommunikere, så lad mig føre pennen.

 

Ønsker du mere information om mig, kan du se mit fulde CV her.

Har du hørt nok, kan du kontakte mig her.